Ga naar hoofdinhoud

Loopbaanprogramma op maat

Je bent zoekende naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan. Misschien heb je al een specifiek onderwerp in gedachte of je weet het nog niet zo goed. In beide gevallen kun je contact opnemen om samen de mogelijkheid te onderzoeken.

Loopbaanprogramma op maat

Je bent zoekende naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan. Misschien heb je al een specifiek onderwerp in gedachte of je weet het nog niet zo goed. In beide gevallen kun je contact opnemen om samen de mogelijkheid te onderzoeken.

Loopbaan Workshop Op Maat

Workshop op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een workshop. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld aan kunt denken zijn loopbaanplanning, hoe maak ik een cv dat werkt of hoe maak ik mijn huidige baan nog leuker? Ik ben DISC en drijfveren gecertificeerd dus er zijn ook mogelijkheden om workshops te ontwikkelen die hiermee te maken hebben.

Hoe ziet dat eruit?

We gaan in gesprek over het beoogde doel van het programma, maar ook hoe dat is ontstaan. Waar lopen jullie tegen aan en wat willen jullie graag anders zien. Als we dat goed uitgeplozen hebben, maak ik op basis daarvan een voorstel voor een workshop.

Graag werk ik met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers en ik houd ervan om tijdens een workshop zo concreet mogelijk aan de slag te gaan, lekker doen. Sommige onderdelen kunnen de deelnemers zelfstandig uitvoeren en andere oefeningen zijn juist waardevol om samen met andere deelnemers te doen.

Loopbaan Workshop Sharon Scheeper
Workshop Werkplezier Loopbaancoach

Wat levert het op?

Dat is afhankelijk van het specifieke doel van de op maat gemaakte workshop. Mijn streven is dat iedere workshop de deelnemers nieuwe inzichten brengt die bijdragen aan het verhogen van hun werkplezier.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Ik leer je graag kennen en ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen.

Reviews

Wat klanten vinden

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op