Skip to content

Loopbaanprogramma op maat

Je bent zoekende naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan. Misschien heb je al een specifiek onderwerp in gedachte of je weet het nog niet zo goed. In beide gevallen kun je contact opnemen om samen de mogelijkheid te onderzoeken.

Loopbaanprogramma op maat

Je bent zoekende naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan. Misschien heb je al een specifiek onderwerp in gedachte of je weet het nog niet zo goed. In beide gevallen kun je contact opnemen om samen de mogelijkheid te onderzoeken.

Loopbaan Workshop Op Maat

Workshop op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een workshop. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld aan kunt denken zijn loopbaanplanning, hoe maak ik een cv dat werkt of hoe maak ik mijn huidige baan nog leuker? Ik ben DISC en drijfveren gecertificeerd dus er zijn ook mogelijkheden om workshops te ontwikkelen die hiermee te maken hebben.

Hoe ziet dat eruit?

We gaan in gesprek over het beoogde doel van het programma, maar ook hoe dat is ontstaan. Waar lopen jullie tegen aan en wat willen jullie graag anders zien. Als we dat goed uitgeplozen hebben, maak ik op basis daarvan een voorstel voor een workshop.

Graag werk ik met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers en ik houd ervan om tijdens een workshop zo concreet mogelijk aan de slag te gaan, lekker doen. Sommige onderdelen kunnen de deelnemers zelfstandig uitvoeren en andere oefeningen zijn juist waardevol om samen met andere deelnemers te doen.

Loopbaan Workshop Sharon Scheeper
Workshop Werkplezier Loopbaancoach

Wat levert het op?

Dat is afhankelijk van het specifieke doel van de op maat gemaakte workshop. Mijn streven is dat iedere workshop de deelnemers nieuwe inzichten brengt die bijdragen aan het verhogen van hun werkplezier.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Ik leer je graag kennen en ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen.

Reviews

Wat klanten vinden

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Ik heb een heel leuk en inspirerend traject gevolgd bij Sharon. Ze wist mij met interessante oefeningen uit mijn comfort zone te halen/denken. Dit kwam het gehele traject ten goede. Hierdoor heb ik veel geleerd over mijzelf, over wat ik echt wil en wat mij gelukkig maakt. Ik heb door het traject een goede en bewuste keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in mijn werk carrière.”

Sander Schut (Salesmanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op