Skip to content

Werkatelier

In de huidige arbeidsmarkt blijkt het voor werkgevers steeds lastiger om hun werknemers te binden en boeien. Zodra ze het niet meer naar hun zin hebben, zijn ze geneigd om op zoek te gaan naar een andere baan en vaak is die is tegenwoordig al snel gevonden. Zonde, want vaak blijkt dat er nog tal van mogelijkheden waren op hun huidige plek. Tijd om te knutselen in het werkatelier!

Verlang jij ook naar…

Blij en gemotiveerd personeel
Medewerkers die zich ontwikkelen en langer blijven
Meer werkplezier op jouw afdeling/in jouw bedrijf

Wacht dan niet langer en geef ze vandaag op voor deze workshop of organiseer deze voor de hele afdeling/bedrijf!

Fluitend Naar Je Werk
Jobcrafting En Werkatelier

Werkatelier

In het werkatelier gaan we knutselen aan je werk door middel van jobcrafting. Dat is een mooi Engels woord dat betekent “het sleutelen aan je baan met als doel je werk beter te laten aansluiten op wie je bent, wat je wilt en wat je kan”.

Je hebt hier vaak meer invloed op dan je in eerste instantie denkt. Het is dus eigenlijk je baan veranderen zonder van baan te veranderen…

Hoe ziet dat eruit?

Met een kleine groep deelnemers (max. 10) gaan we zo concreet mogelijk aan de slag. We beginnen met een zelfonderzoek: wat zijn jouw persoonlijke talenten, drijfveren en passies? Dan brengen we je werk in kaart en bekijken hoe goed dit met elkaar matcht.

Stap voor stap onderzoeken we de 4 knoppen waar je aan kunt draaien: taak craften, mentaal craften, contextueel craften en relationeel craften. Hiermee ontstaan nieuwe inzichten en ideeën waar de deelnemers na de workshop direct mee aan de slag kunnen.

De workshop duurt de hele dag en is ook uit te breiden naar een meerdaagse om er nog dieper in te kunnen duiken.

Workshop Loopbaan Sharon Scheeper
Coachtraject Sharon Loopbaancoach

Wat levert het op?

  • Betere fit tussen persoon en werk
  • Meer werken vanuit passie & talent
  • Hogere betrokkenheid
  • Meer verantwoordelijkheid en zelfsturing voor eigen werkgeluk
  • Betere energiebalans en daarmee een gezondere werkomgeving

Is deze workshop wat voor jou of wil je er meer over weten?

Neem direct contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Wat klanten vinden

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op