Ga naar hoofdinhoud

Werkatelier

In de huidige arbeidsmarkt blijkt het voor werkgevers steeds lastiger om hun werknemers te binden en boeien. Zodra ze het niet meer naar hun zin hebben, zijn ze geneigd om op zoek te gaan naar een andere baan en vaak is die is tegenwoordig al snel gevonden. Zonde, want vaak blijkt dat er nog tal van mogelijkheden waren op hun huidige plek. Tijd om te knutselen in het werkatelier!

Verlang jij ook naar…

Blij en gemotiveerd personeel
Medewerkers die zich ontwikkelen en langer blijven
Meer werkplezier op jouw afdeling/in jouw bedrijf

Wacht dan niet langer en geef ze vandaag op voor deze workshop of organiseer deze voor de hele afdeling/bedrijf!

Fluitend Naar Je Werk
Jobcrafting En Werkatelier

Werkatelier

In het werkatelier gaan we knutselen aan je werk door middel van jobcrafting. Dat is een mooi Engels woord dat betekent “het sleutelen aan je baan met als doel je werk beter te laten aansluiten op wie je bent, wat je wilt en wat je kan”.

Je hebt hier vaak meer invloed op dan je in eerste instantie denkt. Het is dus eigenlijk je baan veranderen zonder van baan te veranderen…

Hoe ziet dat eruit?

Met een kleine groep deelnemers (max. 10) gaan we zo concreet mogelijk aan de slag. We beginnen met een zelfonderzoek: wat zijn jouw persoonlijke talenten, drijfveren en passies? Dan brengen we je werk in kaart en bekijken hoe goed dit met elkaar matcht.

Stap voor stap onderzoeken we de 4 knoppen waar je aan kunt draaien: taak craften, mentaal craften, contextueel craften en relationeel craften. Hiermee ontstaan nieuwe inzichten en ideeën waar de deelnemers na de workshop direct mee aan de slag kunnen.

De workshop duurt de hele dag en is ook uit te breiden naar een meerdaagse om er nog dieper in te kunnen duiken.

Workshop Loopbaan Sharon Scheeper
Coachtraject Sharon Loopbaancoach

Wat levert het op?

  • Betere fit tussen persoon en werk
  • Meer werken vanuit passie & talent
  • Hogere betrokkenheid
  • Meer verantwoordelijkheid en zelfsturing voor eigen werkgeluk
  • Betere energiebalans en daarmee een gezondere werkomgeving

Is deze workshop wat voor jou of wil je er meer over weten?

Neem direct contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op