Ga naar hoofdinhoud

Jobcrafting

De media staat vol met berichten over personeelstekorten, hoge werkdruk en veel ziekteverzuim. Steeds vaker wordt gesproken over jobcrafting als de oplossing om de belastbaarheid van werknemers te vergroten en ze langer te behouden.

Verlang jij ook naar…

Behoud van je medewerkers
Lager ziekteverzuim
Werknemers die fluitend naar hun werk gaan
Jobcrafting Coaching Voor Medewerkers
Jobcrafting En Werkatelier

Jobcrafting

Oftewel: Sleutelen aan je baan met als doel je werk beter te laten aansluiten op wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

Jobcrafting start met een zelfonderzoek: wat zijn iemands persoonlijke talenten, drijfveren en passies? Dan brengen we het huidige werk in kaart en bekijken hoe goed dit met elkaar matcht. Stap voor stap onderzoeken we de 4 knoppen waar je aan kunt draaien: taak craften, mentaal craften, contextueel craften en relationeel craften. Hiermee ontstaan nieuwe inzichten en ideeën voor de deelnemers om hun baan (nog) leuker te maken.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject bestaat uit een aantal sessies van 1,5 uur per keer. Afhankelijk van jouw specifieke situatie bepalen we de hoeveelheid en frequentie. Tussentijds worden diverse opdrachten gemaakt.

Tijdens de coaching zet ik graag creatieve werkvormen zoals o.a. spellen in om je wat meer uit je hoofd te halen. We streven naar een zo concreet mogelijk eindresultaat zodat je goed inzichtelijk krijgt wat je zelf kunt doen om te zorgen voor meer werkgeluk.

Persoonlijke Loopbaancoaching Vleuten
Outplacement

Wat levert het op?

  • Hogere werktevredenheid
  • Meer bevlogenheid
  • Meer betrokkenheid
  • Beter benutten van de talenten
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken
  • Betere energiebalans en daarmee een gezondere werkomgeving

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op