Skip to content

Jobcrafting

De media staat vol met berichten over personeelstekorten, hoge werkdruk en veel ziekteverzuim. Steeds vaker wordt gesproken over jobcrafting als de oplossing om de belastbaarheid van werknemers te vergroten en ze langer te behouden.

Verlang jij ook naar…

Behoud van je medewerkers
Lager ziekteverzuim
Werknemers die fluitend naar hun werk gaan
Jobcrafting Coaching Voor Medewerkers
Jobcrafting En Werkatelier

Jobcrafting

Oftewel: Sleutelen aan je baan met als doel je werk beter te laten aansluiten op wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

Jobcrafting start met een zelfonderzoek: wat zijn iemands persoonlijke talenten, drijfveren en passies? Dan brengen we het huidige werk in kaart en bekijken hoe goed dit met elkaar matcht. Stap voor stap onderzoeken we de 4 knoppen waar je aan kunt draaien: taak craften, mentaal craften, contextueel craften en relationeel craften. Hiermee ontstaan nieuwe inzichten en ideeën voor de deelnemers om hun baan (nog) leuker te maken.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject bestaat uit een aantal sessies van 1,5 uur per keer. Afhankelijk van jouw specifieke situatie bepalen we de hoeveelheid en frequentie. Tussentijds worden diverse opdrachten gemaakt.

Tijdens de coaching zet ik graag creatieve werkvormen zoals o.a. spellen in om je wat meer uit je hoofd te halen. We streven naar een zo concreet mogelijk eindresultaat zodat je goed inzichtelijk krijgt wat je zelf kunt doen om te zorgen voor meer werkgeluk.

Persoonlijke Loopbaancoaching Vleuten
Outplacement

Wat levert het op?

  • Hogere werktevredenheid
  • Meer bevlogenheid
  • Meer betrokkenheid
  • Beter benutten van de talenten
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken
  • Betere energiebalans en daarmee een gezondere werkomgeving

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

“Ik heb een heel leuk en inspirerend traject gevolgd bij Sharon. Ze wist mij met interessante oefeningen uit mijn comfort zone te halen/denken. Dit kwam het gehele traject ten goede. Hierdoor heb ik veel geleerd over mijzelf, over wat ik echt wil en wat mij gelukkig maakt. Ik heb door het traject een goede en bewuste keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in mijn werk carrière.”

Sander Schut (Salesmanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op