Ga naar hoofdinhoud

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaan Ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Met dit coachtraject onderzoeken deelnemers wie ze zijn en wat ze nog willen ontwikkelen. Waar liggen hun specifieke kwaliteiten en talenten en hoe kunnen deze nog meer tot bloei komen? Hoe bereiden ze zich voor op de toekomst?

Veel werkgevers voeren aan het begin van het jaar een gesprek met hun medewerkers waarin ze bespreken waar hij of zij zich komend jaar op gaat richten en in wil ontwikkelen. Dit traject kan helpen om dit (nog) meer helder te krijgen en/of bij te dragen aan de ontwikkeling op bepaalde gebieden.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij de specifieke vraag en behoefte van de deelnemer. Indien gewenst kunnen testen zoals DISC en/of drijfveren analyse worden ingezet om meer inzicht te krijgen in zichzelf, maar bijvoorbeeld ook om te leren hoe ze hun gedrag en communicatie nog beter kunnen afstemmen op de ander.

Sessies duren 1,5 uur en je kunt zelf kiezen uit hoeveel sessies het traject bestaat. Tussentijds maken deelnemers diverse opdrachten.

Hoe Ziet Loopbaancoaching Eruit
Wat Levert Coaching Op

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in de ontwikkelingsbehoefte van de deelnemer
  • Deelnemers worden positief geprikkeld en zijn wendbaarder
  • Ze nemen leiderschap over hun eigen ontwikkeling
  • Ze kunnen bewuste loopbaankeuzes maken
  • Ze hebben nieuwe inzichten opgedaan waardoor ze zelf kunnen zorgen voor nog meer plezier in hun werk

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, laten we gratis en vrijblijvend kennismaken.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een passende baan. Interactieve sessies met passende werkvormen en huiswerkopdrachten hebben mij uiteindelijk de gewenste inzichten gegeven. Het loopbaantraject heeft mij een mooie uitkomst opgeleverd. Sharon is eerlijk, denkt mee en heeft een goed netwerk. Kortom echt een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en spontane loopbaancoach.”

 

Imke (Veiligheidskundige)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op