Skip to content

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaan Ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Met dit coachtraject onderzoeken deelnemers wie ze zijn en wat ze nog willen ontwikkelen. Waar liggen hun specifieke kwaliteiten en talenten en hoe kunnen deze nog meer tot bloei komen? Hoe bereiden ze zich voor op de toekomst?

Veel werkgevers voeren aan het begin van het jaar een gesprek met hun medewerkers waarin ze bespreken waar hij of zij zich komend jaar op gaat richten en in wil ontwikkelen. Dit traject kan helpen om dit (nog) meer helder te krijgen en/of bij te dragen aan de ontwikkeling op bepaalde gebieden.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij de specifieke vraag en behoefte van de deelnemer. Indien gewenst kunnen testen zoals DISC en/of drijfveren analyse worden ingezet om meer inzicht te krijgen in zichzelf, maar bijvoorbeeld ook om te leren hoe ze hun gedrag en communicatie nog beter kunnen afstemmen op de ander.

Sessies duren 1,5 uur en je kunt zelf kiezen uit hoeveel sessies het traject bestaat. Tussentijds maken deelnemers diverse opdrachten.

Hoe Ziet Loopbaancoaching Eruit
Wat Levert Coaching Op

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in de ontwikkelingsbehoefte van de deelnemer
  • Deelnemers worden positief geprikkeld en zijn wendbaarder
  • Ze nemen leiderschap over hun eigen ontwikkeling
  • Ze kunnen bewuste loopbaankeuzes maken
  • Ze hebben nieuwe inzichten opgedaan waardoor ze zelf kunnen zorgen voor nog meer plezier in hun werk

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, laten we gratis en vrijblijvend kennismaken.

Reviews

Wat klanten vinden

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

“Sharon heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een passende baan. Interactieve sessies met passende werkvormen en huiswerkopdrachten hebben mij uiteindelijk de gewenste inzichten gegeven. Het loopbaantraject heeft mij een mooie uitkomst opgeleverd. Sharon is eerlijk, denkt mee en heeft een goed netwerk. Kortom echt een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en spontane loopbaancoach.”

 

Imke (Veiligheidskundige)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op