Ga naar hoofdinhoud

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Bied ze dan de mogelijk van coaching en begeleiding.

Loopbaan Ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Met dit coachtraject onderzoeken deelnemers wie ze zijn en wat ze nog willen ontwikkelen. Waar liggen hun specifieke kwaliteiten en talenten en hoe kunnen deze nog meer tot bloei komen? Hoe bereiden ze zich voor op de toekomst?

Veel werkgevers voeren aan het begin van het jaar een gesprek met hun medewerkers waarin ze bespreken waar hij of zij zich komend jaar op gaat richten en in wil ontwikkelen. Dit traject kan helpen om dit (nog) meer helder te krijgen en/of bij te dragen aan de ontwikkeling op bepaalde gebieden.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij de specifieke vraag en behoefte van de deelnemer. Indien gewenst kunnen testen zoals DISC en/of drijfveren analyse worden ingezet om meer inzicht te krijgen in zichzelf, maar bijvoorbeeld ook om te leren hoe ze hun gedrag en communicatie nog beter kunnen afstemmen op de ander.

Sessies duren 1,5 uur en je kunt zelf kiezen uit hoeveel sessies het traject bestaat. Tussentijds maken deelnemers diverse opdrachten.

Hoe Ziet Loopbaancoaching Eruit
Wat Levert Coaching Op

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in de ontwikkelingsbehoefte van de deelnemer
  • Deelnemers worden positief geprikkeld en zijn wendbaarder
  • Ze nemen leiderschap over hun eigen ontwikkeling
  • Ze kunnen bewuste loopbaankeuzes maken
  • Ze hebben nieuwe inzichten opgedaan waardoor ze zelf kunnen zorgen voor nog meer plezier in hun werk

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, laten we gratis en vrijblijvend kennismaken.

Reviews

Wat klanten vinden

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op