Ga naar hoofdinhoud

Loopbaankeuzes

De laatste tijd twijfel je steeds meer of dit werk nog wel bij je past. Jouw werk vreet energie en als je na een werkdag thuiskomt heb je nergens meer zin in. Je bent moe, chagrijnig en gaat er steeds minder op uit. Sporten schiet erbij in, je eet steeds ongezonder en je slaapt slecht. Zo wil je niet langer verder. De tijd is rijp voor verandering, maar welke loopbaankeuzes maak je?!

Een loopbaanswitch? Een andere werkgever? Stop of start je juist als ondernemer? Je weet het niet.

Verlang jij ook naar…

Fluitend naar je werk gaan
Bewuste keuzes kunnen maken
Weer lekker in je vel zitten

Dat kan, maar dan moet je wel knopen doorhakken en loopbaankeuzes durven maken. Weet je niet wat, hoe en waar, zoek er dan hulp bij.

Loopbaan Keuzes Maken, Loopbaanswitch
Coachtraject Sharon Loopbaancoach

Loopbaankeuzes

Met dit coachtraject ga je onderzoeken welk werk en/of welke werkvorm bij je past zodat je zelf bewuste loopbaankeuzes kunt maken. Je gaat terug naar wie jij in de basis bent, wat zijn jouw talenten en waar liggen jouw behoeftes en verlangens. Vervolgens gaan we op zoek naar loopbaanrichtingen en branches die hier goed bij aansluiten.

Afhankelijk van jouw specifieke vraag wordt bepaald waar de nadruk op ligt. Dit traject is ook geschikt als je twijfelt om te starten/stoppen als ondernemer of om als zzp-er te zorgen voor meer werkplezier.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij jouw specifieke vraag en behoefte. Gemiddeld bestaat een traject uit 6-8 coachsessies van 1,5 uur. Tussentijds maak je diverse opdrachten.

Tijdens de coaching zet ik graag creatieve werkvormen in om je wat meer uit je hoofd te halen. We besteden aandacht aan je gevoel en wat er onbewust in je hart leeft. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het helemaal niet. Het betekent juist dat we wat meer gaan doen en je hersenen wat minder laten kraken.

Speciaal voor particulieren en ZZP-ers zijn er speciale kortingstarieven.

Keuze Coaching Loopbaan
Creatieve Loopbaancoaching Spel Vleuten

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten, eigenschappen en drijfveren
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Zicht op werk dat bij je past
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend  kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Sharon heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een passende baan. Interactieve sessies met passende werkvormen en huiswerkopdrachten hebben mij uiteindelijk de gewenste inzichten gegeven. Het loopbaantraject heeft mij een mooie uitkomst opgeleverd. Sharon is eerlijk, denkt mee en heeft een goed netwerk. Kortom echt een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en spontane loopbaancoach.”

 

Imke (Veiligheidskundige)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op