Ga naar hoofdinhoud

Loopbaankeuzes

De laatste tijd twijfel je steeds meer of dit werk nog wel bij je past. Jouw werk vreet energie en als je na een werkdag thuiskomt heb je nergens meer zin in. Je bent moe, chagrijnig en gaat er steeds minder op uit. Sporten schiet erbij in, je eet steeds ongezonder en je slaapt slecht. Zo wil je niet langer verder. De tijd is rijp voor verandering, maar welke loopbaankeuzes maak je?!

Een loopbaanswitch? Een andere werkgever? Stop of start je juist als ondernemer? Je weet het niet.

Verlang jij ook naar…

Fluitend naar je werk gaan
Bewuste keuzes kunnen maken
Weer lekker in je vel zitten

Dat kan, maar dan moet je wel knopen doorhakken en loopbaankeuzes durven maken. Weet je niet wat, hoe en waar, zoek er dan hulp bij.

Loopbaan Keuzes Maken, Loopbaanswitch
Coachtraject Sharon Loopbaancoach

Loopbaankeuzes

Met dit coachtraject ga je onderzoeken welk werk en/of welke werkvorm bij je past zodat je zelf bewuste loopbaankeuzes kunt maken. Je gaat terug naar wie jij in de basis bent, wat zijn jouw talenten en waar liggen jouw behoeftes en verlangens. Vervolgens gaan we op zoek naar loopbaanrichtingen en branches die hier goed bij aansluiten.

Afhankelijk van jouw specifieke vraag wordt bepaald waar de nadruk op ligt. Dit traject is ook geschikt als je twijfelt om te starten/stoppen als ondernemer of om als zzp-er te zorgen voor meer werkplezier.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij jouw specifieke vraag en behoefte. Gemiddeld bestaat een traject uit 6-8 coachsessies van 1,5 uur. Tussentijds maak je diverse opdrachten.

Tijdens de coaching zet ik graag creatieve werkvormen in om je wat meer uit je hoofd te halen. We besteden aandacht aan je gevoel en wat er onbewust in je hart leeft. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het helemaal niet. Het betekent juist dat we wat meer gaan doen en je hersenen wat minder laten kraken.

Speciaal voor particulieren en ZZP-ers zijn er speciale kortingstarieven.

Keuze Coaching Loopbaan
Creatieve Loopbaancoaching Spel Vleuten

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten, eigenschappen en drijfveren
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Zicht op werk dat bij je past
  • Bewuste loopbaankeuzes kunnen maken

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend  kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Ik heb een heel leuk en inspirerend traject gevolgd bij Sharon. Ze wist mij met interessante oefeningen uit mijn comfort zone te halen/denken. Dit kwam het gehele traject ten goede. Hierdoor heb ik veel geleerd over mijzelf, over wat ik echt wil en wat mij gelukkig maakt. Ik heb door het traject een goede en bewuste keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in mijn werk carrière.”

Sander Schut (Salesmanager)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op