Skip to content

Mijn naam is Sharon.

Ik ben getrouwd met Oscar en samen hebben wij twee dochters, Annabel en Femke. Wij wonen al jaren in Vleuten, waar ik ook mijn coachruimte aan huis heb.

Mijn achtergrond

Na mijn studies bedrijfseconomie en accountancy ging ik werken bij de bank waar ik me voornamelijk bezig hield met cijfers, rapportages en diverse ondersteunende werkzaamheden. Hoewel ik dat best leuk vond, ontdekte ik ook dat ik graag meer met mensen wilde werken.

Uiteindelijk heb ik ruim 12 jaar in diverse functies bij de bank gewerkt en in iedere volgende functie ging het coachen en trainen van mensen een groter onderdeel uitmaken van mijn baan.

Na een reorganisatie bij de bank ben ik in 2017 gestart met een Post-hbo studie loopbaancoaching en daarna heb ik de sprong gewaagd om mijn eigen coachpraktijk te starten.

Achtergrond Sharon Loopbaancoach
Kennismaken Sharon Scheeper Loopbaancoach

Wie ben ik?

Enthousiast, sensitief en eerlijk zijn enkele woorden die mij omschrijven. Ik ben oprecht geïnteresseerd in een ander en hoor niet alleen wat er hardop gezegd wordt, maar “luister” ook naar wat er tussen de regels door blijkt. Anderen mensen helpen geeft me voldoening, zowel op professioneel vlak als op privégebied. Ik ben gek op koken en bakken en geniet het meest als het een ander goed smaakt.

In mijn rol als loopbaancoach en trainer richt ik me graag op het vergroten van zelfinzicht zodat mensen bewuste keuzes kunnen maken, in beweging durven komen en (weer) plezier hebben in hun werk.

Mijn aanpak

Wat anderen typerend vinden voor mij is mijn oprechte betrokkenheid en sensitiviteit in combinatie met het vermogen om kritische vragen te stellen. Door structuur aan te brengen, help ik om rust en overzicht te creëren om van daaruit stappen te kunnen maken. Ik kijk goed naar wat de ander nodig heeft en ben flexibel in mijn aanpak, zonder de rode draad uit het oog te verliezen.

Ik coach met warmte en humor, maar geef ook eerlijke feedback en confronteer waar nodig. Graag zet ik creatieve werkvormen in. Ik houd van beweging in coaching en training, van doen en zorgen voor meer energie en inspiratie. Als ik na afloop hoor dat iemand nieuwe inzichten heeft gekregen, maakt dat me blij.

Creatieve Loopbaancoaching Met Spellen

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.”

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Sharon Scheeper Loopbaancoaching

Mijn missie: “Met plezier naar je werk”

Ik wil mensen bewust maken van hun eigen mooie “IK” met hun persoonlijke kwaliteiten en talenten, drijfveren en passies. Ik geloof dat als je deze nog meer kunt inzetten in je werk het zo veel meer energie en plezier kan opleveren en dat gun ik iedereen!

Wil jij hier hulp bij?

Neem contact op
Mogelijkheden Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor 1 op 1 loopbaancoaching?

Mogelijkheden Workshops Loopbaan

Workshops

Wil je een interessante workshop voor een groep organiseren?

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R, een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van coaches en professioneel begeleiders bewaakt. Ik vind het belangrijk me te blijven ontwikkelen dus regelmatig volg ik cursussen en workshops en verdiep ik mij door middel van zelfstudie. Sinds 2022 ben ik gecertificeerd als DISC & drijfveren specialist en sinds 2023 aangesloten bij Coachfinder, een inititatief van Psychologie magazine.

ST!R Erkend Coach Sharon
DISC Gecertificeerd Coach
Aangesloten Bij Coachfinder

Reviews

Wat klanten vinden

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op