Skip to content

Mijn naam is Sharon.

Ik ben getrouwd met Oscar en samen hebben wij twee dochters, Annabel en Femke. Wij wonen al jaren in Vleuten, waar ik ook mijn coachruimte aan huis heb.

Mijn achtergrond

Na mijn studies bedrijfseconomie en accountancy ging ik werken bij de bank waar ik me voornamelijk bezig hield met cijfers, rapportages en diverse ondersteunende werkzaamheden. Hoewel ik dat best leuk vond, ontdekte ik ook dat ik graag meer met mensen wilde werken.

Uiteindelijk heb ik ruim 12 jaar in diverse functies bij de bank gewerkt en in iedere volgende functie ging het coachen en trainen van mensen een groter onderdeel uitmaken van mijn baan.

Na een reorganisatie bij de bank ben ik in 2017 gestart met een Post-hbo studie loopbaancoaching en daarna heb ik de sprong gewaagd om mijn eigen coachpraktijk te starten.

Achtergrond Sharon Loopbaancoach
Kennismaken Sharon Scheeper Loopbaancoach

Wie ben ik?

Enthousiast, sensitief en eerlijk zijn enkele woorden die mij omschrijven. Ik ben oprecht geïnteresseerd in een ander en hoor niet alleen wat er hardop gezegd wordt, maar “luister” ook naar wat er tussen de regels door blijkt. Anderen mensen helpen geeft me voldoening, zowel op professioneel vlak als op privégebied. Ik ben gek op koken en bakken en geniet het meest als het een ander goed smaakt.

In mijn rol als loopbaancoach en trainer richt ik me graag op het vergroten van zelfinzicht zodat mensen bewuste keuzes kunnen maken, in beweging durven komen en (weer) plezier hebben in hun werk.

Mijn aanpak

Wat anderen typerend vinden voor mij is mijn oprechte betrokkenheid en sensitiviteit in combinatie met het vermogen om kritische vragen te stellen. Door structuur aan te brengen, help ik om rust en overzicht te creëren om van daaruit stappen te kunnen maken. Ik kijk goed naar wat de ander nodig heeft en ben flexibel in mijn aanpak, zonder de rode draad uit het oog te verliezen.

Ik coach met warmte en humor, maar geef ook eerlijke feedback en confronteer waar nodig. Graag zet ik creatieve werkvormen in. Ik houd van beweging in coaching en training, van doen en zorgen voor meer energie en inspiratie. Als ik na afloop hoor dat iemand nieuwe inzichten heeft gekregen, maakt dat me blij.

Creatieve Loopbaancoaching Met Spellen

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.”

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Sharon Scheeper Loopbaancoaching

Mijn missie: “Met plezier naar je werk”

Ik wil mensen bewust maken van hun eigen mooie “IK” met hun persoonlijke kwaliteiten en talenten, drijfveren en passies. Ik geloof dat als je deze nog meer kunt inzetten in je werk het zo veel meer energie en plezier kan opleveren en dat gun ik iedereen!

Wil jij hier hulp bij?

Neem contact op
Mogelijkheden Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor 1 op 1 loopbaancoaching?

Mogelijkheden Workshops Loopbaan

Workshops

Wil je een interessante workshop voor een groep organiseren?

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R, een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van coaches en professioneel begeleiders bewaakt. Ik vind het belangrijk me te blijven ontwikkelen dus regelmatig volg ik cursussen en workshops en verdiep ik mij door middel van zelfstudie. Sinds 2022 ben ik gecertificeerd als DISC & drijfveren specialist en sinds 2023 aangesloten bij Coachfinder, een inititatief van Psychologie magazine.

ST!R Erkend Coach Sharon
DISC Gecertificeerd Coach
Aangesloten Bij Coachfinder

Reviews

Wat klanten vinden

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op