Ga naar hoofdinhoud

Workshops

Graag verzorg ik workshops waarin we lekker met een groep aan de slag gaan op het gebied van je loopbaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor die onderstaand nader worden omschreven. Alle workshops zijn aan te passen dus schroom niet om ook contact op te nemen als je hier niet precies kunt vinden wat je zoekt. Ik denk graag met je mee.

Loopbaan Keuzes Maken

Mijn baan: blijven of gaan?

Heb je het niet meer zo naar je zin op je werk en twijfel je al een tijdje of het niet beter is om op zoek te gaan naar een andere baan?

Jobcrafting En Werkatelier

Werkatelier

Wil je jouw werknemers binden en boeien? Laat ze dan knutselen in het werkatelier. Zo kunnen ze veranderen van baan zonder weg te gaan.

Loopbaan Workshop Op Maat

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan?

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Wil je jouw werkplezier vergroten?

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.

Inspiratie

Bekijk ook mijn blogpagina met interessante artikelen en inspiratie over werk.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op