Skip to content

Workshops

Graag verzorg ik workshops waarin we lekker met een groep aan de slag gaan op het gebied van je loopbaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor die onderstaand nader worden omschreven. Alle workshops zijn aan te passen dus schroom niet om ook contact op te nemen als je hier niet precies kunt vinden wat je zoekt. Ik denk graag met je mee.

Loopbaan Keuzes Maken

Mijn baan: blijven of gaan?

Heb je het niet meer zo naar je zin op je werk en twijfel je al een tijdje of het niet beter is om op zoek te gaan naar een andere baan?

Jobcrafting En Werkatelier

Werkatelier

Wil je jouw werknemers binden en boeien? Laat ze dan knutselen in het werkatelier. Zo kunnen ze veranderen van baan zonder weg te gaan.

Loopbaan Workshop Op Maat

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een leuke, interessante workshop voor een groep mensen waar ze lekker aan de slag gaan?

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Wil je jouw werkplezier vergroten?

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.
Contact opnemen

Inspiratie

Bekijk ook mijn blogpagina met interessante artikelen en inspiratie over werk.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een passende baan. Interactieve sessies met passende werkvormen en huiswerkopdrachten hebben mij uiteindelijk de gewenste inzichten gegeven. Het loopbaantraject heeft mij een mooie uitkomst opgeleverd. Sharon is eerlijk, denkt mee en heeft een goed netwerk. Kortom echt een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en spontane loopbaancoach.”

 

Imke (Veiligheidskundige)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op