Skip to content

Loopbaancoaching

Graag ondersteun ik jou of jouw werknemer met 1 op 1 coaching op gebied van loopbaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor die onderstaand nader worden omschreven. Alle trajecten maak ik op maat dus schroom niet om ook contact op te nemen als je hier niet precies kunt vinden wat je zoekt. Ik denk graag met je mee.

Loopbaan Ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Jobcrafting En Werkatelier

Jobcrafting

Door jobcrafting kun je de belastbaarheid van werknemers vergroten en ze langer behouden. Wat houdt jobcrafting in?

Loopbaan Keuzes Maken, Loopbaanswitch

Loopbaankeuzes

Is het tijd om in beweging te komen, knopen door te hakken en loobaankeuzes te maken, maar weet je niet goed wat en hoe?

Werk Na Burn-out Coaching

Werk na burn-out

Hoe zorg je voor meer blijvende energie en plezier in je werk als je een burn-out hebt gehad?

Outplacement

Outplacement

Neem je afscheid van je werkgever en wil je begeleiding bij de zoektocht naar een andere baan?

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Wil je jouw werkplezier vergroten?

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.
Contact opnemen

Inspiratie

Bekijk ook mijn blogpagina met interessante artikelen en inspiratie over werk.

Reviews

Wat klanten vinden

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Ik moet mijzelf aan een potentiële werkgever presenteren: wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Dankzij de hulp van Sharon ben ik in staat om op die vragen antwoord te geven! Ik ben in dit traject zoveel gegroeid en over mezelf te weten gekomen, dat ik nu veel beter weet wat wel/niet bij mij past en waar ik voor sta.”

Mariëlle van der Klink (Customer supportmanager)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op