Ga naar hoofdinhoud

Loopbaancoaching

Graag ondersteun ik jou of jouw werknemer met 1 op 1 coaching op gebied van loopbaan. Hier zijn diverse mogelijkheden voor die onderstaand nader worden omschreven. Alle trajecten maak ik op maat dus schroom niet om ook contact op te nemen als je hier niet precies kunt vinden wat je zoekt. Ik denk graag met je mee.

Loopbaan Ontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers hun talenten optimaal benutten, dat ze zich blijven ontwikkelen en actief bezig zijn met hun toekomst?

Jobcrafting En Werkatelier

Jobcrafting

Door jobcrafting kun je de belastbaarheid van werknemers vergroten en ze langer behouden. Wat houdt jobcrafting in?

Loopbaan Keuzes Maken, Loopbaanswitch

Loopbaankeuzes

Is het tijd om in beweging te komen, knopen door te hakken en loobaankeuzes te maken, maar weet je niet goed wat en hoe?

Werk Na Burn-out Coaching

Werk na burn-out

Hoe zorg je voor meer blijvende energie en plezier in je werk als je een burn-out hebt gehad?

Outplacement

Outplacement

Neem je afscheid van je werkgever en wil je begeleiding bij de zoektocht naar een andere baan?

Sharon Loopbaancoach Vleuten

Wil je jouw werkplezier vergroten?

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.

Inspiratie

Bekijk ook mijn blogpagina met interessante artikelen en inspiratie over werk.

Reviews

Wat klanten vinden

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op