Ga naar hoofdinhoud

Mijn baan: blijven of gaan?

Je hebt het al een tijd niet meer naar je zin op je werk en merkt dat het je steeds meer energie kost om te gaan werken. Je denkt er wel eens over of het niet beter zou zijn om op zoek te gaan naar iets anders. Aan de andere kant durf je dat ook niet zo goed. Je hebt nu immers een goede baan met een (vast) inkomen dus eigenlijk mag je niet klagen. Die zekerheid is ook wel iets waard. Toch blijft er zo’n stemmetje in je achterhoofd zeuren…

Verlang jij ook naar…

Duidelijkheid: waarom komt dat stemmetje steeds terug?
In beweging komen in plaats van je twijfels laten sudderen
Een bewuste keuze kunnen maken

Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de eerstvolgende (gratis) workshop op 3 oktober bij Indekerngezond!

Inschrijven
Loopbaan Keuzes Maken
Workshop Mijn Baan Blijven Of Gaan?

Mijn baan: blijven of gaan?

Er zijn verschillende voorwaarden die invloed hebben op jouw motivatie. Met deze workshop gaan we onderzoeken wat jou het meest motiveert of misschien juist wel demotiveert in werk. Vervolgens gaan we bekijken wat dit betekent voor jouw huidige baan; in welke mate wordt aan de benodigde voorwaarden voldaan? En wat kun je hier nog aan veranderen? Of is het beter om een andere baan te zoeken?

Hoe ziet dat eruit?

Met een kleine groep deelnemers (max. 10) gaan we zo concreet mogelijk aan de slag. Sommige onderdelen ga je zelf uitvoeren en andere oefeningen doe je juist samen met 1 of 2 andere deelnemers. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop is er nog de mogelijkheid om even na te praten of een kort vervolgadvies te krijgen..

Actieve Workshop Loopbaancoaching Sharon Scheeper
Groep Loopbaan Workshop

Wat levert het op?

  • Inzicht in wat je motiveert in werk en wat juist niet
  • Duidelijkheid over wat in jouw huidige baan voldoende naar voren komt en wat nog mist
  • Ideeën om hier verbetering in aan te brengen
  • Een zetje om in beweging te komen om meer plezier uit je werk te halen
  • Een bewuste keuze kunnen maken om te investeren in je huidige baan of op zoek te gaan naar wat anders
  • Verassende nieuwe inzichten volgens de vorige deelnemers…

Is deze workshop wel wat voor jou of wil je er meer over weten?

Op dinsdagavond 3 oktober is de volgende (gratis) workshop gepland bij Indekerngezond. Schrijf je direct in via hun website of neem contact op voor meer informatie.

Reviews

Wat klanten vinden

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

“Ik heb een heel leuk en inspirerend traject gevolgd bij Sharon. Ze wist mij met interessante oefeningen uit mijn comfort zone te halen/denken. Dit kwam het gehele traject ten goede. Hierdoor heb ik veel geleerd over mijzelf, over wat ik echt wil en wat mij gelukkig maakt. Ik heb door het traject een goede en bewuste keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in mijn werk carrière.”

Sander Schut (Salesmanager)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op