Skip to content

Mijn baan: blijven of gaan?

Je hebt het al een tijd niet meer naar je zin op je werk en merkt dat het je steeds meer energie kost om te gaan werken. Je denkt er wel eens over of het niet beter zou zijn om op zoek te gaan naar iets anders. Aan de andere kant durf je dat ook niet zo goed. Je hebt nu immers een goede baan met een (vast) inkomen dus eigenlijk mag je niet klagen. Die zekerheid is ook wel iets waard. Toch blijft er zo’n stemmetje in je achterhoofd zeuren…

Verlang jij ook naar…

Duidelijkheid: waarom komt dat stemmetje steeds terug?
In beweging komen in plaats van je twijfels laten sudderen
Een bewuste keuze kunnen maken

Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de eerstvolgende (gratis) workshop op 3 oktober bij Indekerngezond!

Inschrijven
Loopbaan Keuzes Maken
Workshop Mijn Baan Blijven Of Gaan?

Mijn baan: blijven of gaan?

Er zijn verschillende voorwaarden die invloed hebben op jouw motivatie. Met deze workshop gaan we onderzoeken wat jou het meest motiveert of misschien juist wel demotiveert in werk. Vervolgens gaan we bekijken wat dit betekent voor jouw huidige baan; in welke mate wordt aan de benodigde voorwaarden voldaan? En wat kun je hier nog aan veranderen? Of is het beter om een andere baan te zoeken?

Hoe ziet dat eruit?

Met een kleine groep deelnemers (max. 10) gaan we zo concreet mogelijk aan de slag. Sommige onderdelen ga je zelf uitvoeren en andere oefeningen doe je juist samen met 1 of 2 andere deelnemers. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop is er nog de mogelijkheid om even na te praten of een kort vervolgadvies te krijgen..

Actieve Workshop Loopbaancoaching Sharon Scheeper
Groep Loopbaan Workshop

Wat levert het op?

  • Inzicht in wat je motiveert in werk en wat juist niet
  • Duidelijkheid over wat in jouw huidige baan voldoende naar voren komt en wat nog mist
  • Ideeën om hier verbetering in aan te brengen
  • Een zetje om in beweging te komen om meer plezier uit je werk te halen
  • Een bewuste keuze kunnen maken om te investeren in je huidige baan of op zoek te gaan naar wat anders
  • Verassende nieuwe inzichten volgens de vorige deelnemers…

Is deze workshop wel wat voor jou of wil je er meer over weten?

Op dinsdagavond 3 oktober is de volgende (gratis) workshop gepland bij Indekerngezond. Schrijf je direct in via hun website of neem contact op voor meer informatie.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een passende baan. Interactieve sessies met passende werkvormen en huiswerkopdrachten hebben mij uiteindelijk de gewenste inzichten gegeven. Het loopbaantraject heeft mij een mooie uitkomst opgeleverd. Sharon is eerlijk, denkt mee en heeft een goed netwerk. Kortom echt een aanrader als je op zoek bent naar een kundige en spontane loopbaancoach.”

 

Imke (Veiligheidskundige)

“Ik heb een heel leuk en inspirerend traject gevolgd bij Sharon. Ze wist mij met interessante oefeningen uit mijn comfort zone te halen/denken. Dit kwam het gehele traject ten goede. Hierdoor heb ik veel geleerd over mijzelf, over wat ik echt wil en wat mij gelukkig maakt. Ik heb door het traject een goede en bewuste keuze kunnen maken voor mijn volgende stap in mijn werk carrière.”

Sander Schut (Salesmanager)

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op