Ga naar hoofdinhoud

Werk na burn-out

Tijdens of na het herstel van jouw burn-out merk je dat je verandert bent. Je bent zoekende naar waar je blij van wordt en waar je behoefte aan hebt. Je worstelt misschien nog een beetje met je energielevel en bent wat onzeker. Soms schieten je gedachtes alle kanten uit en het is lastig om hier structuur in aan te brengen. Wat is nou eigenlijk belangrijk voor je qua werk? Hoe zorg je voor meer energie? Of hoe voorkom je dat je door je werk (nog) een burn-out krijgt?

Verlang jij ook naar…

Fluitend naar je werk gaan
Voldoening halen uit je werk
Lekker in je vel zitten

Hoewel dat nu misschien niet zo voelt, dit is echt haalbaar!

Het komt je alleen niet aanwaaien. Een van de grootste uitdagingen om dit te bereiken, is om daadwerkelijk in beweging te komen. En het is helemaal niet zo gek om daar hulp bij te zoeken.

Werk Na Burn-out Coaching
Creatieve Loopbaancoaching Met Spellen

Werk na burn-out

Met dit coachtraject gaan we terug naar je basis: wie ben jij? Welke twijfels en belemmerende overtuigingen zitten je nog in de weg? Waar word jij echt blij van? En hoe zorg je voor meer (blijvende) energie en plezier in je werk?

Met creatieve werkvormen probeer ik je wat meer uit je hoofd te halen en dichter bij je gevoel te laten komen. Er zit veel verstopt in je onderbewustzijn en met behulp van diverse (kaarten)spellen en andere oefeningen proberen we dit naar boven te laten komen.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij jouw specifieke vraag en behoefte, maar ook bij de fase van herstel waar jij in zit. In het begin kan het bijvoorbeeld zijn dat we de sessies wat korter houden, variërend van een half uur tot een uur. Ook de locatie kan wisselen. Je bent van harte welkom in mijn coachruimte, maar we kunnen er ook voor kiezen om even te (video)bellen of een rondje te wandelen.

Tussentijds maak je diverse opdrachten. De hoeveelheid opdrachten en de frequentie van de sessies passen we aan naar wat voor jou haalbaar is.

Wandel Coaching Loopbaan Sharon
Inzicht Werk Na Burn-out

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten, eigenschappen en drijfveren
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Meer inzicht in het ontstaan van jouw burn-out
  • Handvatten om nog een burn-out te voorkomen
  • Bewustwording hoe je zelf kunt zorgen voor (meer) plezier in je werk

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Heel fijn om met de hulp van Sharon op onderzoek te gaan naar werk dat bij me past. Niet alleen maar praten, maar ook doen! De spellen geven op een ontspannen wijze informatie en inzichten. Er is ruimte voor eigen invulling en ik voel dat het mijn proces is. Er is geen goed of fout. Loopbaancoaching gaat niet alleen over je werk. Ik heb ook erg veel over mijzelf geleerd!”

 

 

Kitty Effing (Lerares basisonderwijs)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

“Sharon heeft mij goed geholpen bij het stroomlijnen van mijn gedachten over een carrièreswitch. Ik kwam er zelf niet meer uit, maar zij zag precies wat er aan de hand was. Ze is een zeer prettige en ervaren coach, vriendelijk en geïnteresseerd. Door haar hulp heb ik eindelijk knopen kunnen doorhakken.”

Koen (ZZP-er)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op