Skip to content

Werk na burn-out

Tijdens of na het herstel van jouw burn-out merk je dat je verandert bent. Je bent zoekende naar waar je blij van wordt en waar je behoefte aan hebt. Je worstelt misschien nog een beetje met je energielevel en bent wat onzeker. Soms schieten je gedachtes alle kanten uit en het is lastig om hier structuur in aan te brengen. Wat is nou eigenlijk belangrijk voor je qua werk? Hoe zorg je voor meer energie? Of hoe voorkom je dat je door je werk (nog) een burn-out krijgt?

Verlang jij ook naar…

Fluitend naar je werk gaan
Voldoening halen uit je werk
Lekker in je vel zitten

Hoewel dat nu misschien niet zo voelt, dit is echt haalbaar!

Het komt je alleen niet aanwaaien. Een van de grootste uitdagingen om dit te bereiken, is om daadwerkelijk in beweging te komen. En het is helemaal niet zo gek om daar hulp bij te zoeken.

Werk Na Burn-out Coaching
Creatieve Loopbaancoaching Met Spellen

Werk na burn-out

Met dit coachtraject gaan we terug naar je basis: wie ben jij? Welke twijfels en belemmerende overtuigingen zitten je nog in de weg? Waar word jij echt blij van? En hoe zorg je voor meer (blijvende) energie en plezier in je werk?

Met creatieve werkvormen probeer ik je wat meer uit je hoofd te halen en dichter bij je gevoel te laten komen. Er zit veel verstopt in je onderbewustzijn en met behulp van diverse (kaarten)spellen en andere oefeningen proberen we dit naar boven te laten komen.

Hoe ziet dat eruit?

Ieder traject wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij jouw specifieke vraag en behoefte, maar ook bij de fase van herstel waar jij in zit. In het begin kan het bijvoorbeeld zijn dat we de sessies wat korter houden, variërend van een half uur tot een uur. Ook de locatie kan wisselen. Je bent van harte welkom in mijn coachruimte, maar we kunnen er ook voor kiezen om even te (video)bellen of een rondje te wandelen.

Tussentijds maak je diverse opdrachten. De hoeveelheid opdrachten en de frequentie van de sessies passen we aan naar wat voor jou haalbaar is.

Wandel Coaching Loopbaan Sharon
Inzicht Werk Na Burn-out

Wat levert het op?

  • Meer zelfkennis: jezelf beter begrijpen en hierop kunnen anticiperen
  • Inzicht in jouw talenten, eigenschappen en drijfveren
  • Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
  • Bewust zijn van wat je motiveert en wat juist niet
  • Meer inzicht in het ontstaan van jouw burn-out
  • Handvatten om nog een burn-out te voorkomen
  • Bewustwording hoe je zelf kunt zorgen voor (meer) plezier in je werk

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, maak dan gratis en vrijblijvend kennis.

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Wat een eyeopener om te zien hoe ik mijn privéleven kan gebruiken als inspiratie voor wat ik zakelijk leuk vind. Het traject was één groot bewustwordingsproces waarin ik veel over mezelf heb geleerd.”

 

 

Geertrui de Vries (Credit risk manager)

“Sharon creëert een prettige, vertrouwde omgeving. Sharon heeft mij door verschillende oefeningen, maar met name de juiste vraagstellingen heel fijn op weg geholpen. Door haar inspanningen heb ik een goede, gedegen keuze kunnen maken voor mijn volgende stap.”

 

 

Rodger Buijs (Projectmanager)

“Ik ben heel blij met het loopbaantraject wat ik bij Sharon heb gevolgd. Het was zeer leerzaam en fijn! Dankzij haar ben ik tot inzichten gekomen die mij geholpen hebben in het vinden van mijzelf en een leuke passende baan. Dit door de creatieve aanpak en de vertrouwende omgeving!”

 

 

Paulien Pothoff (Regiomanager)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op