Ga naar hoofdinhoud

Herken je dit?

  • Zoek je meer plezier of wil je je ontwikkelen in je huidige baan?
  • Ben je zoekende in je werk na een burn-out?
  • Wil je wel iets anders, maar heb je geen idee wat?
  • Of heb jij een andere loopbaanvraag?

Als je leven pas begint na je werk, dat zou toch zonde zijn?!

Wil jij bewuste keuzes maken?

Lees dan snel verder!

Fluitend Naar Je Werk

Met plezier naar je werk

Werk maakt voor velen een groot deel uit van hun leven. Hoe fijn is het dan als je doet wat je leuk vindt?!

Als loopbaancoach en trainer help ik je graag bij het vergroten van jouw zelfinzicht over o.a. het benutten van jouw talenten en drijfveren. Zo kun je bewuste keuzes maken, durf je in beweging te komen en krijg je meer plezier hebt in jouw werk.

Ieder traject maak ik op maat zodat het goed aansluit bij jouw specifieke loopbaanvraag en behoefte. Indien gewenst kunnen testen zoals o.a. DISC en/of drijfveren analyse worden ingezet.

Loopbaancoaching: Hoe ziet dat eruit?

Tijdens een coachtraject (of losse sessie) gaan we op zoek naar het antwoord op jouw specifieke loopbaanvraag. Sessies duren gemiddeld 1,5 uur en je kunt zelf kiezen uit hoeveel sessies het traject bestaat. Tussentijds maak je verschillende opdrachten.

Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte betrokkenheid en een open houding met een gezonde dosis humor. Door structuur aan te brengen creëer ik rust en overzicht om van daaruit bewuste keuzes te maken. Graag maak ik gebruik van verschillende methodes en spellen op een manier die bij jou past. Al houd ik er stiekem ook wel van om je een beetje uit te dagen:)

Creatieve Loopbaancoaching Met Spellen

Voor een geslaagd coachtraject heb je een coach nodig die bij je past en die jij vertrouwt.

Wil je ervaren of we een klik hebben, laten we gratis en vrijblijvend kennismaken.

Kennismaken Sharon Scheeper Loopbaancoach

Wie ben ik?

Enthousiast, sensitief en eerlijk zijn enkele woorden die mij omschrijven. Ik ben oprecht geïnteresseerd in een ander en hoor niet alleen wat er hardop gezegd wordt, maar “luister” ook naar wat er tussen de regels door blijkt. Graag coach ik met warmte en humor, maar stel ik ook kritische vragen, geef eerlijke feedback en confronteer waar nodig.

Mijn (werk)verleden is divers. Na mijn studies bedrijfseconomie en accountancy heb ik 12 jaar bij de ING Bank gewerkt en na een eigen outplacement traject de switch gemaakt naar loopbaancoach.

Samen met mijn man Oscar en onze 2 dochters woon ik in Vleuten. Naast coachen is koken is mijn passie; steeds nieuwe recepten proberen en anderen blij maken met lekker eten.

Begin 2018 heb ik een Post HBO opleiding tot loopbaancoach succesvol afgerond. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R, een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van coaches en professioneel begeleiders bewaakt. Ik vind het belangrijk me te blijven ontwikkelen dus regelmatig volg ik cursussen en workshops en verdiep ik mij door middel van zelfstudie en vakliteratuur. Sinds 2022 ben ik ook gecertificeerd als DISC & drijfveren specialist en sinds 2023 aangesloten bij Coachfinder, een initiatief van Psychologie magazine.

ST!R Erkend Coach Sharon
DISC Gecertificeerd Coach
Aangesloten Bij Coachfinder

Wie ben jij?

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jou! Lijkt het je leuk om nader kennis te maken? Dan kun je nu een gratis en vrijblijvend (online) gesprek inplannen. Je kunt dan vertellen over jou en jouw loopbaanvraag en me alles vragen wat je weten wilt.

Mogelijkheden Workshops Loopbaan

Reviews

Wat klanten vinden

“Sharon heeft mij goed geholpen bij mijn heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Zij heeft niet alleen oog voor de theoretische kant, maar vooral ook voor de praktische kant. Denk hierbij aan LinkedIn. Waar andere coaches stoppen, zet zij juist dat stapje extra. Een warme vrouw en fijne sparringpartner!”

 

 

Wouter Pieters (Medewerker douane)

”Sharon heb ik leren kennen als een professional die mij zeer goed heeft geholpen in het coachingstraject. Zij zorgt met haar professionele blik ervoor dat je kritisch naar je eigen loopbaan kunt kijken. Samen hebben we dit proces tot een mooi einde kunnen brengen. Mocht je twijfels hebben bij je huidige baan of niet goed weten waar je naartoe wilt, kan ik Sharon van harte aanbevelen. Ik ben zeer blij met het eindresultaat wat we hebben bereikt.”

 

 

Nadia Kuipers (HR-adviseur)

“Sharon heeft mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen in mijn kwaliteiten en welke banen daar goed bij kunnen aansluiten. Ze laat jezelf de antwoorden vinden, en stuurt bij waar nodig. De gesprekken waren altijd prettig en ontspannen. Sharon is gecertificeerd als erkend coach bij de ST!R en is actief om zichzelf verder te ontwikkelen, wat ik belangrijk vind bij een loopbaancoach. Ondanks dat ons traject is afgelopen, blijft Sharon in contact om je te voortgang te volgen. Een traject volgen bij haar raad ik daarom zeker aan!”

 

 

Ramon (Luchtvaartspecialist)

” Omdat ik niet op mijn plek zat op mijn werk, heb ik bij Sharon aangeklopt. Een oprechte, vriendelijke professional die je aan het denken zet met behulp van pakkende vragen, afwisselende werkvormen en empathie. Sharon is heel flexibel en kijkt wat er daadwerkelijk nodig is. Met haar hulp weet ik nu beter wat mijn talenten zijn. Wat ik niet alleen altijd al doe en goed kan, maar waar ik echt energie van krijg. Mede dankzij haar heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ga ik nu met veel plezier naar mijn nieuwe baan. “

 

 

Charlot (Coördinator opleidingen)

“Sharon heeft mij door een prettig loopbaancoachingstraject geleid met veel leuke en leerzame oefeningen, en aandacht voor de persoon. Ze is rustig en vriendelijk tijdens de gesprekken en helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ook de huiswerkopdrachten zitten goed in elkaar. Ik zat zelf in een moeilijke periode en zij heeft mij geholpen dat te accepteren en daar tijd voor te nemen. Ze houdt oog voor de persoon en dat vond ik erg prettig. Het traject is hervat tijdens Corona maar ook op afstand was Sharon goed in staat mij te helpen en was het contact erg prettig. Inmiddels heb ik ook de stap genomen naar een andere baan en ben daar erg blij mee.”

 

 

Marjolein (Advocaat)

Sharon Loopbaancoach

Contact

KVK: 70794782

Wil je vrijblijvend kennis maken?

Neem contact op